Азійський (татарський) чавунний казан Brizoll призначений для приготування страв на відкритому вогні, які необхідно тушкувати або тушкувати, також він ідеальний для створення страв у власному соку.
Теплопровідні властивості чавуну, товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють і рівномірно розподіляють тепло на всій поверхні казана, що сприяє рівномірному прогріванню їжі. М'ясо, плов, рагу та інші страви, приготовані в чавунному посуді, мають особливі смакові властивості, вони соковиті та вишукано ароматні.
Переваги посуду з чавуну
- Необмежений термін експлуатації
- Чавун прекрасно проводить і зберігає тепло
- Простота в догляді
- Їжа не липне до поверхні сковороди або казана
- Висока стійкість до механічних пошкоджень
- Безпека та екологічна чистота
Комплектація
- Казан на 4 літра
- Дужка для підвішування
Наш інтернет-магазин крім казанів пропонує великий асортимент товарів для пікніка, риболовлі та туристичних походів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Brizzol |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Чавун |
Призначення | Для відкритого вогню |
Об`єм | 4 л |
Діаметр | 280 мм |
Матеріал кришки | Чавун |
Товщина стінок казана | 3.8 мм |
Вага | 3.2 кг |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Є |
Інформація для замовлення
- Ціна: 545 ₴